Το πορτφόλιο των υπηρεσιών μας αποτελείται από ένα σύνολο υπηρεσιών που κύριο στόχο έχουν τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας. Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται στα πλαίσια μιας ολιστικής πρακτικής, η οποία αποσκοπεί στην αύξηση της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας κάθε μιας από τις υπηρεσίες που παρέχουμε και την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

 • e-business consulting
  Η ανεύρεση της ιδανικής ισορροπίας ανάμεσα στον τρόπο που δουλεύει ένας παραδοσιακός επιχειρηματίας και της online επιχειρηματικότητας δεν είναι εύκολο να γίνει. Ελάτε μαζί μας για να παντρέψουμε την εμπειρία που έχετε στον κλάδο σας με την εμπειρία που έχει η ομάδα μας στο Internet για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!
 • Digital marketing consulting
  Η ισχύς εν τη ενώσει είναι το μότο μας, όταν συζητάμε για digital marketing. Ο συνδυασμός εργαλείων, μεθόδων και πρακτικών προώθησης online και offline μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Μαζί θα βρούμε το σωστό μίγμα και θα πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!
 • Google Adwords Campaign Management
  Το Google AdWords είναι το απόλυτο εργαλείο προώθησης, μέσω του οποίου μπορείτε να προσεγγίσετε το κοινό που θέλετε για να το φέρετε στο website ή το eshop σας. Τα δύσκολα κομμάτια που είναι η στόχευση, η ρύθμιση, η διαχείριση και, πάνω απ” όλα, η βελτιστοποίηση του, τα αναλαμβάνουμε εμείς!
 • E-commerce development
  Μαζί μπορούμε να χτίσουμε το πιο σημαντικό μέρος της online δραστηριότητας σας…. το e-shop σας! Η σωστή πλατφόρμα, η εκπαίδευση, ο χειρισμός και η υποστήριξη είναι μόνο ένα μέρος από αυτά που θα χρειαστείτε όταν ξεκινήσει, αλλά πριν ξεκινήσει θα πρέπει να σχεδιαστεί, να οργανωθεί και να υλοποιηθεί σωστά, για να μπορεί να υποστηρίξει τις ιδέες σας.
 • Social Media Marketing
  Στην εποχή της συζήτησης στα Social Media είναι απαραίτητη η δημιουργία μιας συνολικής παρουσίας σε διαφορετικά σημεία και μέσα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε, αλλά και να διαχειριστείτε την παρουσία σας με τον σωστό τρόπο, στα σωστά σημεία.
 • Search Engine Optimization
  Διευκολύνετε τους πελάτες σας να σας βρούν αξιοποιώντας τη δύναμη των μηχανών αναζήτησης. Για να γίνει αυτό πιο αποδοτικά χρειάζεται να γίνουν ενέργειες εντός και εκτός του website ή του eshop σας, αλλά αυτό είναι η δική μας δουλειά…. να εμφανίζουμε το website σας σε όποιον το ψάχνει!)
 • E-mail Marketing
  Το E-mail marketing είναι ίσως η πλέον αποδοτική μέθοδος επικοινωνίας με τους πελάτες σας. Αξιοποιώντας σωστά το e-mail marketing, μπορείτε να προσεγγίσετε τους σωστούς καταναλωτές και να τους μετατρέψετε σε πραγματικούς οπαδούς της εταιρείας και των προϊόντων σας!
 • Web Applications Development
  Μια καλή ιδέα δεν πρέπει να μένει απλά μια καλή ιδέα! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεταφράσετε την επιχειρηματική σας σκέψη σε τεχνικές απαιτήσεις και στη συνέχεια να σχεδίασουμε, να αναπτύξουμε και να οργανώσουμε τη εφαρμογή που θα τη στηρίξει, είτε αυτή είναι ένα website, είτε ένα πολύπλοκο εργαλείο, είτε μια εφαρμογή κινητού.